Τι είναι τα Camel sticks;

Τα Camel sticks, γνωστά και ως θερμαινόμενοι ράβδοι καπνού για το Ploom X Advanced, έχουν σχεδιαστεί για να σου προσφέρουν την καλύτερη δυνατή γεύση, από τον σπόρο μέχρι το stick.

Η διαδικασία κατασκευής των Camel sticks είναι ένα ταξίδι σχολαστικής επιμέλειας, τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης, από τους αγρότες που καλλιεργούν τους σπόρους έως τους τελικούς ελέγχους ποιότητας.

Τα Camel sticks σχεδιάζονται αποκλειστικά για το Ploom X Advanced και είναι τελειοποιημένα για την καινοτόμο τεχνολογία θέρμανσης καπνού HeatFlow, που οδηγούν σε έναν μοναδικό συνδυασμό παράδοσης και καινοτομίας που προσφέρει μια απολαυστική αίσθηση, για μια νέα εμπειρία καπνίσματος με λιγότερο καπνό.

Όταν συνδυάζονται με την καινοτόμο τεχνολογία HeatFlow, τα Camel sticks σου επιτρέπουν να απολαύσεις την απόλυτη γεύση και την ευχαρίστηση του καπνού από την πρώτη δοκιμή μέχρι την τελευταία. Μάθε περισσότερα σχετικά με το πόσο διαρκούν τα Camel sticks εδώ

Είσαι άνω των 18;

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

Επιβεβαίωση
Ο ιστότοπος απευθύνεται μόνο σε ενήλικες καπνιστές και κατοίκους Ελλάδας. Τα Camel Sticks περιέχουν καπνό & νικοτίνη και προορίζονται μόνο για χρήση σε συνδυασμό με συσκευές Ploom. Αυτά τα προϊόντα δεν είναι ακίνδυνα & είναι εθιστικά.
Η χρήση του ploom.gr συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των Όρων χρήσης & της Πολιτικής απορρήτου.