Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα stick καπνού και σε ένα τσιγάρο ή πούρο;

Τα πούρα, τα τσιγάρα και τα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού περιέχουν όλα πραγματικό καπνό.

Η διαφορά είναι στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται. Με τα τσιγάρα και τα πούρα ο καπνός καίγεται, ενώ με προϊόντα θερμαινόμενου καπνού, όπως το Ploom, ο καπνός θερμαίνεται αντ 'αυτού. 

Το Ploom X Advanced είναι ένα εύκολο στη χρήση και χρησιμοποιεί την καινοτόμο τεχνολογία HeatFlow για να θερμαίνει τα sticks εξωτερικά, προσφέροντάς σου μια εξαιρετική αίσθηση καπνίσματος αφήνοντας λιγότερη οσμή καπνού σε ρούχα και αναπνοή*.

Εάν χρησιμοποιείς το Ploom X Advanced, θα χρειαστείς τα Camel sticks για να απολαύσεις την εμπειρία θέρμανσης καπνού.

Δεν μπορείς να καπνίσεις τα Camel Sticks με τον τρόπο που θα καπνίζεις ένα συμβατικό τσιγάρο - και δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα τσιγάρο ή πούρο με το Ploom X Advanced σου.  

* Σύγκριση έναντι καπνίσματος τσιγάρου. Βασισμένο σε δοκιμή αισθητηριακού πίνακα συγκρίνοντας την οσμή και την ένταση του καπνού του τσιγάρου και του ατμού από αντιπροσωπευτικά δείγματα θερμαινόμενων ράβδων καπνού Camel Sticks. 

*² Όποιαδήποτε σύγκριση με το παραδοσιακά τσιγάρα ή/και ηλεκτρονικά τσιγάρα όσον αφορά την οσμή, τον καπνό, τα συστατικά κ.λπ., δεν σημαίνει ότι οι συσκευές Ploom και τα στικ καπνού Camel είναι πιο υγιεινά και/ή έχουν μειωμένο κίνδυνο για την υγεία.

Είσαι άνω των 18;

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

Επιβεβαίωση
Ο ιστότοπος απευθύνεται μόνο σε ενήλικες καπνιστές και κατοίκους Ελλάδας. Τα Camel Sticks περιέχουν καπνό & νικοτίνη και προορίζονται μόνο για χρήση σε συνδυασμό με συσκευές Ploom. Αυτά τα προϊόντα δεν είναι ακίνδυνα & είναι εθιστικά.
Η χρήση του ploom.gr συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των Όρων χρήσης & της Πολιτικής απορρήτου.