Μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλες ράβδους καπνού ή τσιγάρα με το Ploom X Advanced;

Όχι. Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς άλλες ράβδους καπνού/sticks ή τσιγάρα με το Ploom X Advanced.

Τα Camel Sticks σχεδιάζονται αποκλειστικά για χρήση με συσκευές Ploom και βελτιστοποιούνται για την καινοτόμο τεχνολογία μας θέρμανσης καπνού για να προσφέρουμε την κορυφαία γεύση και την ευχαρίστηση καπνού από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή, αφήνοντας λιγότερο καπνό σε ρούχα και αναπνοή*.

* Σύγκριση έναντι καπνίσματος τσιγάρου. Βασισμένο σε δοκιμή αισθητηριακού πίνακα συγκρίνοντας την οσμή και την ένταση του καπνού του τσιγάρου και του ατμού από αντιπροσωπευτικά δείγματα θερμαινόμενων ράβδων καπνού Camel Sticks. 

*² Όποιαδήποτε σύγκριση με το παραδοσιακά τσιγάρα ή/και ηλεκτρονικά τσιγάρα όσον αφορά την οσμή, τον καπνό, τα συστατικά κ.λπ., δεν σημαίνει ότι οι συσκευές Ploom και τα στικ καπνού Camel είναι πιο υγιεινά και/ή έχουν μειωμένο κίνδυνο για την υγεία.

Είσαι άνω των 18;

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

Επιβεβαίωση
Ο ιστότοπος απευθύνεται μόνο σε ενήλικες καπνιστές και κατοίκους Ελλάδας. Τα Camel Sticks περιέχουν καπνό & νικοτίνη και προορίζονται μόνο για χρήση σε συνδυασμό με συσκευές Ploom. Αυτά τα προϊόντα δεν είναι ακίνδυνα & είναι εθιστικά.
Η χρήση του ploom.gr συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των Όρων χρήσης & της Πολιτικής απορρήτου.