EXTENDED TRIAL

Πάρτε τη δοκιμή σας Ploom Extended Trial σήμερα

XX:XX PM - XX XX, 20XX

Πάρτε το θερμαινόμενο καπνό σας εκτεταμένη δοκιμή με Ploom

Στο Ploom έχουμε πάρει τον καπνό από το «κάπνισμα» με το Ploom X Advanced και τη μοναδική τεχνολογία θερμότητας. Αυτό σημαίνει ότι οι καπνιστές ενηλίκων μπορούν να απολαύσουν πλούσια γεύση καπνού με τρόπο που είναι καπνός και χωρίς τέφρα και παράγει λιγότερη μυρωδιά καπνού.

Το Ploom X Advanced είναι μια θερμαινόμενη συσκευή καπνού που προσφέρει αληθινή ευχαρίστηση καπνού με σύγχρονο τρόπο. Ο κομψός σχεδιασμός του κάνει το Ploom X προχωρημένο τόσο κομψό όσο και διακριτικό, καθώς θα φωλιάζει τακτοποιημένα στην παλάμη του χεριού σας. Ενώ η λειτουργία χωρίς κουμπιά Intuitouch σημαίνει ότι είναι απλό και να χρησιμοποιηθεί.

Ως ενήλικος καπνιστής, μπορείτε να γνωρίσετε καλύτερα τον θερμαινόμενο καπνό, λαμβάνοντας το Ploom X Advanced Extended Trial. Είναι η ευκαιρία σας να πάρετε hands-on με το κομψό εξωτερικό της και να ανακαλύψετε ποια διαφορά μπορεί να κάνει η αποκλειστική τεχνολογία μέσα στην εμπειρία του καπνού σας.

Δεν είναι έτοιμο να κάνετε αυτό το βήμα, μπορείτε πάντα να μάθετε περισσότερα, ρίχνοντας μια ματιά στην εισαγωγή Ploom - όπου η τεχνολογία συναντά το στυλ. Είναι μόνο η ανάγνωση για εσάς.

Δεν είναι καιρός να πάρετε μια θερμαινόμενη δοκιμή καπνού;

Εάν είστε ενήλικας καπνιστής ή vaper αναρωτιέστε αν ο θερμαινόμενος καπνός είναι για σας, τότε η εκτεταμένη δοκιμή Ploom είναι ο τρόπος για να το δοκιμάσετε. Πείτε αντίο για να καπνίσετε και τέφρα και γεια σας στην καινοτόμο Ploom X Advanced Technology που προσφέρει αυθεντική γεύση καπνού.

Θα συμμετάσχετε σε ένα ταξίδι στην απόλαυση του καπνού που έρχεται με ελάχιστο χάος και μια σειρά από άλλα οφέλη-από μείωση κατά 90-95% κατά μέσο όρο 9 τοξικές ουσίες σε μικρότερο αντίκτυπο σε εσάς και τη δική σας. Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, από λιγότερη μυρωδιά στα ρούχα και την αναπνοή σας.

Το Ploom x Advanced εκπέμπει λιγότερη μυρωδιά καπνού¹, καθιστώντας το πιο κατάλληλο για εσωτερική χρήση εναντίον τσιγάρων και λιγότερο παρεμβατική σε όσους βρίσκονται γύρω σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε όλες τις συνηθισμένες ρουτίνες καπνού σας σε εσωτερικούς χώρους, ανεξάρτητα από τον καιρό. Δεν χρειάζεται να ολοκληρώσετε για ένα χειμερινό περίπατο γύρω από τον κήπο επειδή δεν θα ενοχλείτε κανέναν.

Πώς λειτουργεί η εκτεταμένη δοκιμή Ploom; ³

Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στον κόσμο του θερμαινόμενου καπνού στο Ploom X Advanced Bundle. Έρχεται με την επιλογή του Ploom X Advanced Design - Επιλέξτε Champagne, Gold, Classic Black, Slate Gray, Silver ή Blue - ένα καλώδιο φόρτισης και εργαλείο καθαρισμού. Θα σας στείλουμε επίσης πέντε πακέτα [Brand] Sticks Sticks πιο δημοφιλείς γεύσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ανακαλύψετε το προσωπικό σας αγαπημένο ⁴.

Θα παραδώσουμε το Ploom X προχωρημένο απευθείας στην πόρτα σας, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε θερμαινόμενο καπνό στην άνεση του σπιτιού σας. Θα προ -εξουσιοδοτήσουμε την κάρτα πληρωμής σας προτού δημοσιεύσουμε το Ploom X Advanced To You - Να είστε βέβαιοι ότι θα χρεωθείτε μόνο εάν επιλέξετε να το κρατήσετε.

Η προσφορά της εκτεταμένης δοκιμής Ploom ξεκινά πέντε ημέρες μετά την αποστολή της συσκευής σας σε εσάς. Με αυτόν τον τρόπο, παίρνετε μια πλήρη 14 ημέρες για να εκτιμήσετε την απλότητα και την ευκολία του Ploom x Advanced Heated Tobacco.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε όταν το Ploom X Advanced φτάνει είναι να πάρει δύο λεπτά για να καταχωρήσετε τη συσκευή σας στο διαδίκτυο (προσθέστε τη διεύθυνση ιστού) - τότε είστε όλοι έτοιμοι και μπορείτε να το αντιμετωπίσετε σαν τη δική σας.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε να διατηρήσετε το Ploom X σας προχωρημένο σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια της εκτεταμένης δοκιμής 14 ημερών-απλά πείτε μας ότι θέλετε να το κάνετε δικό σας και θα χρεώσουμε την προκαταρκτική σας κάρτα. Εάν αποφασίσετε ότι δεν είναι για εσάς, μπορείτε να επιστρέψετε το Ploom X σας προχωρημένο χωρίς ερωτήσεις.

Εάν είστε έτοιμοι να μεταμορφώσετε τον τρόπο που απολαμβάνετε τον καπνό, εγγραφείτε για την εκτεταμένη δοκιμή σας σήμερα.

¹ Βασισμένο σε αισθητηριακή δοκιμή που συγκρίνει την ένταση της οσμής του καπνού τσιγάρων και του ατμού από ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα Ploom x Advanced θερμαινόμενων ράβδων καπνού.

² Μείωση 90-95% κατά μέσο όρο σε 9 τοξικές ουσίες*

*Με βάση τα διαθέσιμα δεδομένα μετριασμένα με μηχανήματα που συγκρίνουν 9 επιβλαβή συστατικά που συνιστώνται για τη μείωση του καπνού τσιγάρων από την ΠΟΥ μετράται στον καπνό ενός τυπικού τσιγάρου αναφοράς (1R6F) και του ατμού από το Ploom x Advanced.

³ Το αντίγραφο σε αυτό το άρθρο του ιστολογίου είναι παγκόσμιο. Επειδή η μηχανική του εκτεταμένου δοκιμαστικού προγράμματος μπορεί να ποικίλει από μια αγορά στην άλλη, το αντίγραφο μπορεί να χρειαστεί να προσαρμοστεί για να ανταποκριθεί στις τοπικές ιδιαιτερότητες.

⁴ Επειδή οι νόμιμες νομοθεσίες ενδέχεται να μην επιτρέπουν την πώληση ή την αποστολή σε online, οι αγορές ενδέχεται να θέλουν να προσαρμόσουν αυτήν την παράγραφο και να προσθέσουν έναν σύνδεσμο στον εντοπισμό του καταστήματος, εάν είναι διαθέσιμοι, ώστε οι καταναλωτές να γνωρίζουν πού να πάρουν τα μπαστούνια τους.

Ανακάλυψε όλα τα άρθρα

Eνημερώσου για τα τελευταία μας νέα

Είσαι άνω των 18;

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

Επιβεβαίωση
Ο ιστότοπος απευθύνεται μόνο σε ενήλικες καπνιστές και κατοίκους Ελλάδας. Τα Camel Sticks περιέχουν καπνό & νικοτίνη και προορίζονται μόνο για χρήση σε συνδυασμό με συσκευές Ploom. Αυτά τα προϊόντα δεν είναι ακίνδυνα & είναι εθιστικά.
Η χρήση του ploom.gr συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των Όρων χρήσης & της Πολιτικής απορρήτου.