Πες γειά στον Σχεδιασμό Ploom

Καλωσήρθες στο κόσμο του Ploom | Εκεί που η τεχνολογία συναντά το στιλ

Οκτ 15, 2023

Εάν είσαι ενήλικος καπνιστής και ψάχνεις έναν εναλλακτικό τρόπο για να απολαύσεις τον καπνό - στο σπίτι, εν κινήσει αλλά και στην καθημερινότητά σου; - τότε το Ploom είναι η απάντησή σου!

Το Ploom χρησιμοποιεί την πιο σύγχρονη τεχνολογία θέρμανσης καπνού για να προσφέρει μια μοναδική καπνική εμπειρία. Σου επιτρέπει να απολαύσεις την ευχαρίστηση που σχετίζεται με το κάπνισμα ενός παραδοσιακού τσιγάρου, ενώ ταυτόχρονα σε απαλλάσσει από καθετί δυσάρεστο, όπως η μυρωδιά του καπνού*. Έτσι, αν θες να:

α. Φιλήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο χωρίς να μυρίζεις δυσάρεστα*.

β. Να καπνίζεις δίπλα σε φίλους σου χωρίς να τους ενοχλείς*.

γ. Τα πλυμμένα ρούχα σου να διατηρούν τη φρεσκάδα τους όσο καπνίζεις*² .

Τότε το Ploom είναι για σένα! 

* Σύγκριση έναντι καπνίσματος τσιγάρου. Βασισμένο σε δοκιμή αισθητηριακού πίνακα συγκρίνοντας την οσμή και την ένταση του καπνού του τσιγάρου και του ατμού από αντιπροσωπευτικά δείγματα θερμαινόμενων ράβδων καπνού Camel Sticks.

*² Όποιαδήποτε σύγκριση με το παραδοσιακά τσιγάρα ή/και ηλεκτρονικά τσιγάρα όσον αφορά την οσμή, τον καπνό, τα συστατικά κ.λπ., δεν σημαίνει ότι οι συσκευές Ploom και τα στικ καπνού Camel είναι πιο υγιεινά και/ή έχουν μειωμένο κίνδυνο για την υγεία.

HeatFlow Τεχνολογία

Το Ploom X Advanced χρησιμοποιεί καινοτόμο τεχνολογία θέρμανσης καπνού και λειτουργεί αποκλειστικά με τα Camel Sticks. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι δεν γίνεται καύση του καπνού, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να απολαύσεις μια ασύγκριτη καπνική εμπειρία χωρίς τα προϊόντα της καύσης.

Σε αντίθεση με άλλες μάρκες, το Ploom θερμαίνει το stick καπνού εξωτερικά και όχι εσωτερικά, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία HeatFlow με αποτέλεσμα η ράβδος καπνού να μην έρχεται ποτέ σε επαφή με το στοιχείο θέρμανσης. 

Με το HeatFlow ελαχιστοποιείται όχι μόνο ο καπνός κατά την εκπνοή, αλλά και τα καπνικά απόβλητα. Μάλιστα το Ploom X Advanced έχει σχεδιαστεί για να χρειάζεται το ελάχιστο δυνατό καθάρισμα, περίπου μια φορά ανά πακέτο Camel Sticks, κι αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έχεις την ελευθερία να το απολαμβάνεις χωρίς περιορισμούς.

Επιπλέον, τo Ploom X Advanced συνδυάζει άψογα τεχνολογία και στιλ. Εργονομικά σχεδιασμένο σε σχήμα που θυμίζει βότσαλο, θα ταιριάξει απόλυτα στην παλάμη του χεριού σου. Είναι διαθέσιμο σε 4 βασικά χρώματα κι έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις εσύ το χρώμα της πρόσοψης, επιλέγοντας ανάμεσα σε 12 διαφορετικά χρώματα, που μπορείς να εναλλάζεις όσο συχνά θες. Συνδύασε τα χρώματα με βάση το προσωπικό σου γούστο και διαμόρφωσε το Ploom X Advanced που σου ταιριάζει.

 

Οδηγός χρήσης για το Ploom x Advanced

Το Ploom X Advanced είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση. Δεν διαθέτει κουμπιά, καθώς χρησιμοποιεί IntuiTouch τεχνολογία. Επίσης, είναι γρήγορο! Αρκεί μόνο να ανοίξεις τη συσκευή, να βάλεις μέσα ένα Camel Stick και με ένα απλό άγγιγμα ξεκινά! Μέσα σε μόλις 25 δευτερόλεπτα ο καπνός έχει θερμανθεί και είναι έτοιμος να τον γευτείς.

Στη συνέχεια, μπορείς να το απολαύσεις κάνοντας τις συνηθισμένες σου ασχολίες, εξερευνώντας μια εντελώς νέα εμπειρία γεύσης καπνού - πλούσια για εσένα, αλλά διακριτική για τους γύρω σου καθώς δεν αφήνει στον χώρο δυσάρεστες οσμές, όπως συμβαίνει με τα παραδοσιακά τσιγάρα. 

Το Ploom X Advanced παραμένει ενεργό για πέντε λεπτά, ώστε να μπορείς να το απολαύσεις μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, στη συνέχεια κλείνει και μπορείς με τον ίδιο τρόπο να το ενεργοποιήσεις ξανά. Συνολικά, μία πλήρως φορτισμένη συσκευή πραγματοποιεί έως και 20 χρήσεις, έτσι μπορείς να το έχεις μαζί σου όπου κι αν βρίσκεσαι.

Ανακάλυψε όλα τα άρθρα

Eνημερώσου για τα τελευταία μας νέα

Είσαι άνω των 18;

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

Επιβεβαίωση
Ο ιστότοπος απευθύνεται μόνο σε ενήλικες καπνιστές και κατοίκους Ελλάδας. Τα Camel Sticks περιέχουν καπνό & νικοτίνη και προορίζονται μόνο για χρήση σε συνδυασμό με συσκευές Ploom. Αυτά τα προϊόντα δεν είναι ακίνδυνα & είναι εθιστικά.
Η χρήση του ploom.gr συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των Όρων χρήσης & της Πολιτικής απορρήτου.