Πόσο διαρκούν τα Camel Sticks;

Oκτ 15, 2023

Εάν έχεις ήδη επιλέξει την τεχνολογία θέρμανσης καπνού ως εναλλακτική λύση στον παραδοσιακό τρόπο καπνίσματος, τότε τα Camel Sticks θα σου φανούν ευχάριστα οικεία. Τα Camel Sticks παρασκευάζονται σπό αληθινά φύλλα καπνού. Μη ξεχνάς ότι είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα για το Ploom X Advanced.

Όποιος και αν είναι ο λόγος που σε ώθησε να δοκιμάσεις αυτή τη νέα τεχνολογία, με το Ploom X Advanced και τα Camel Sticks μπορείς να απολαύσεις τη μοναδική καπνική εμπειρία που σου προσφέρουν!

Πόσο διαρκούν τα Camel Sticks;

Τα Camel Sticks παρασκευάζονται εμπεριέχοντας το ActivBlend - ένα μείγμα φύλλων καπνού ειδικά κατασκευασμένο για να ανταποκρινεται στην θέρμανση και όχι στην καύση - έτσι ώστε κάθε ράβδος καπνού να χαρίζει πλούσια γεύση από την πρώτη έως την τελευταία δοκιμή και να διαρκεί περίπου 5 λεπτά. Το ActivBlend είναι ένα signature χαρμάνι καπνού υψηλής ποιότητας ποικιλιών Virgina, Burley και Oriental, συνδυασμένο με ψιλοκομμένα φύλλα καπνού για να δίνουν όσο το δυνατόν περισσότερο αυθεντική γεύση. 

Ζήσε την κορυφαία εμπειρία θερμαινόμενου καπνού μέσα από την πλούσια ποικιλία που είναι διαθέσιμη. Κάθε πακέτο περιέχει 20 ράβδους καπνού Camel Sticks!

Δες όλες τις επιλογές εδώ και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει!

Έχεις 5 ολόκληρα λεπτά από την ενεργοποίηση της συσκευής για να απολαύσεις το αγαπημένο σου χαρμάνι καπνού. 

Επίλεξε το πακέτο σου!

Υπάρχουν συνολικά 6 μοναδικές επιλογές. Απλά φαντάσου την απόλαυση να διαλέγεις ποια Camel Sticks συνδυάζονται καλύτερα με το φαγητό σου, με τον ίδιο τρόπο που διαλέγεις το κρασί σου.  

Για όσους προτιμούν την αυθεντική γεύση καπνού: 

Bronze: πλούσιο και έντονο, ωστόσο ισορροπημένο με πικρή επίγευση. 

Burgundy: πλούσιο και αρωματικό για μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία καπνού με γλυκές νότες. 

Tan: πλούσια, έντονη και γλυκιά γεύση καπνού με εξίσου γλυκιά επίγευση.   

Gold: ήπιο και γλυκό, με μία υπέροχη ισορροπία γεύσης και σύνθετων αποχρώσεων. 

Silver: Μαλακό και αρμονικό σε γεύση, με γλυκό καπνό και λεπτούς αρωματικούς καβουρδισμένους υποτόνους. 

Αquamarine: Ήπια και σύνθετη γεύση καπνού, με λαμπερές και ξινές νότες.

Και ποιος λέει ότι πρέπει να περιορίσετε τον εαυτό σας σε μια μόνο επιλογή, η ποικιλία είναι το μπαχαρικό της ζωής τελικά!

Για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις, μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ.

Αγοράζοντας Camel Sticks

Οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείς να αγοράσεις τα αγαπημένα σου Camel Sticks, ο πιο γρήγορος και απλός τρόπος για να το κάνεις είναι online!

Τα Camel Sticks μπορείς επίσης να τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα! Μαθε κι εσύ που βρίσκεται το πιο κοντινό σε σένα σημείο πώλησης Camel Sticks, μεταβαίνοντας στη σελίδα "Σημεία πώλησης".

Ανακάλυψε όλα τα άρθρα

Eνημερώσου για τα τελευταία μας νέα

Είσαι άνω των 18;

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

Επιβεβαίωση
Ο ιστότοπος απευθύνεται μόνο σε ενήλικες καπνιστές και κατοίκους Ελλάδας. Τα Camel Sticks περιέχουν καπνό & νικοτίνη και προορίζονται μόνο για χρήση σε συνδυασμό με συσκευές Ploom. Αυτά τα προϊόντα δεν είναι ακίνδυνα & είναι εθιστικά.
Η χρήση του ploom.gr συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των Όρων χρήσης & της Πολιτικής απορρήτου.