THE ALTERNATIVE TO SMOKING CIGARETTES

Η εναλλακτική λύση για το κάπνισμα τσιγάρων

Οκτ 14, 2023

Οι ενήλικοι καπνιστές συχνά ρωτούν για τους διάφορους τύπους καπνίσματος. Είτε καπνίζεις εργοστασιακά τσιγάρα είτε προτιμάς να τα στρίβεις μόνος σου με δικό σου καπνό, αποκλείεται να μην έχεις ακούσει για τα εναλλακτικά προϊόντα που κατακλύζουν την αγορά.

Οι τελευταίες εναλλακτικές επιλογές καπνίσματος εμπίπτουν σε τρεις ευρείες κατηγορίες, θερμαινόμενος καπνός, ηλεκτρονικό τσιγάρο - άτμισμα και τα  pouches, και έρχονται όλο και περισσότερο στο προσκήνιο χάρη στις τεχνικές καινοτομίες που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία 50 χρόνια.

Κάνοντας προσεκτικές επιλογές

Αυτό που ισχύει για όλες τις εναλλακτικές επιλογές για το κάπνισμα τσιγάρων είναι ότι η υιοθέτησή τους από ενήλικες καπνιστές σε όλο τον κόσμο είναι μέρος της ευρύτερης στροφής προς εναλλακτικές μεθόδους καπνίσματος - και είναι λιγότερο ενοχλητικές για τους γύρω τους.

Το παθητικό κάπνισμα είναι ένα μεγάλο θέμα και τα καλά νέα είναι ότι τα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού όπως το Ploom X Advanced δεν παράγουν καπνό κατά την εκπνοή. Τα Camel Sticks, με τα οποία λειτουργεί αποκλειστικά το Ploom X Advanced, θερμαίνονται χρησιμοποιώντας την καινοτόμο τεχνολογία HeatFlow. Με πολύ απλά λόγια η ράβδος καπνού δεν αγγίζει ποτέ το στοιχείο θέρμανσης και έτσι, δεν υπάρχει καύση και κανένα προϊόν της, όπως στάχτη, πίσσα και αυτό το ενοχλητικό δύσοσμο "σύννεφο" καπνού*.

Τα προϊόντα Ατμίσματος είναι ίσως περισσότερο αναγνωρίσιμα σήμερα από τις συσκευές θερμαινόμενου καπνού, αυτό όμως συμβαίνει μόνο επειδή ήρθαν στην αγορά πρώτα. Αυτό που διαχωρίζει τα δύο είναι ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δουλεύουν με ένα υγρό αναπλήρωσης που δεν περιέχει καπνό και μπορεί περιλαμβάνει το ποσοστό νικοτίνης που θες εσύ.

Τα pouches νικοτίνης διαφέρουν και πάλι επειδή είναι εξίσου χωρίς καπνό. Απλώς τα τοποθετείς κάτω από το χείλια σου, δίπλα στην τσίχλα σου για μια εμπειρία με γεύση νικοτίνης που μπορείς να βιώσεις όπου και όποτε θες.

*Disclaimer TBA

Διαφορετικοί τύποι καπνίσματος

Αν και γίνονται αναφορές στις συσκευές θερμαινόμενου καπνού, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και τα pouches νικοτίνης σαν εναλλακτικές επιλογές για το κάπνισμα, καμία από αυτές δεν παράγει καπνό*.

Για σένα που αναζητάς μια εμπειρία που δεν δημιουργεί ""σύννεφα""  καπνού αλλά σου προσφέρει την πλούσια γεύση αληθινού καπνού, το Ploom X Advanced και τα Camel Sticks είναι η ιδανική επιλογή για εσένα.

Υπάρχουν έξι μοναδικές επιλογές Camel Sticks για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει! Από την πλούσια γεύση καπνού, τα αγαπημένα σου Camel Sticks είναι εδώ για να συντροφεύουν κάθε σου στιγμή. 

Διάβασε αναλύτικά το άρθρο για τα Camel Sticks και βρες τη δική σου αγαπημένη ποικιλία.

Αντίθετα, το ηλεκτρικό τσιγάρο δημιουργεί ένα πολύ πυκνό "σύννεφο" καπνού κατά την εκπνοή λόγω των συστατικών του υγρού αναπλήρωσης που χρησιμοποιεί. Τα pouches νικοτίνης δεν χρησιμοποιούν καθόλου θερμότητα, οπότε δεν υπάρχει καπνός ή ατμός.

*Disclaimer TBA

Κάνοντας το επόμενο βήμα στο εναλλακτικό κάπνισμα

Εάν είσαι ένας από τους πολυάριθμους ενήλικες καπνιστές που αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για το κάπνισμα που είναι λιγότερο ενοχλητικές για όσους βρίσκονται γύρω τους*, τότε μπορείς να μάθεις περισσότερα για την ανάπτυξη συσκευών θερμαινόμενου καπνού Ploom σε αυτό το άρθρο, "H ιστορία του θερμαινόμενου καπνού". 

*Disclaimer TBA

Ανακάλυψε όλα τα άρθρα

Eνημερώσου για τα τελευταία μας νέα

Είσαι άνω των 18;

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

Επιβεβαίωση
Ο ιστότοπος απευθύνεται μόνο σε ενήλικες καπνιστές και κατοίκους Ελλάδας. Τα Camel Sticks περιέχουν καπνό & νικοτίνη και προορίζονται μόνο για χρήση σε συνδυασμό με συσκευές Ploom. Αυτά τα προϊόντα δεν είναι ακίνδυνα & είναι εθιστικά.
Η χρήση του ploom.gr συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των Όρων χρήσης & της Πολιτικής απορρήτου.