Η τέχνη του θερμαινόμενου καπνού

 

Γνώρισε το Ploom | Mοναδική τεχνολογία θέρμανσης καπνού

Oκτ 16, 2023

Καλωσήρθες στον κόσμο του Ploom

Το Ploom είναι ένα brand αφιερωμένο στην ανάπτυξη προϊόντων καπνού με τεχνολογία θέρμανσης, όπως το μοναδικό Ploom X Advanced, τα οποία δίνουν στους ενήλικες καπνιστές μια πραγματικά εναλλακτική λύση καπνίσματος. Το Ploom αξιοποιεί τη δύναμη της θερμότητας με την αποκλειστική τεχνολογία του - HeatFlow - που απελευθερώνει την πλήρη γεύση του καπνού χωρίς καθόλου καύση.

Το Ploom υπόσχεται απαράμιλλη απόλαυση καπνού και είναι πρωτοποριακά σχεδιασμένο για να συνδυάζει την τεχνολογία με την ευκολία χρήσης και το στιλ. Έτσι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις άφοβα στην καθημερινότητά σου*.

*Το Ploom X Advanced αφήνει λιγότερη μυρωδιά στα ρούχα σας και στην αναπνοή μετά τη χρήση. Σύγκριση έναντι καπνίσματος τσιγάρου. Βασισμένο σε δοκιμή αισθητηριακού πίνακα συγκρίνοντας την οσμή και την ένταση του καπνού του τσιγάρου και του ατμού από αντιπροσωπευτικά δείγματα θερμαινόμενων ράβδων καπνού Camel Sticks. 

*² Όποιαδήποτε σύγκριση με το παραδοσιακά τσιγάρα ή/και ηλεκτρονικά τσιγάρα όσον αφορά την οσμή, τον καπνό, τα συστατικά κ.λπ., δεν σημαίνει ότι οι συσκευές Ploom και τα στικ καπνού Camel είναι πιο υγιεινά και/ή έχουν μειωμένο κίνδυνο για την υγεία.

Ανακάλυψε την τεχνολογία του Ploom

Το Ploom X Advanced διαθέτει έναν θάλαμο θέρμανσης με ραβδώσεις τεχνολογίας HeatFlow και λειτουργεί με τα ειδικά σχεδιασμένα Camel Sticks. Μόλις η ράβδος καπνού τοποθετηθεί στον θάλαμο θέρμανσης, συμπιέζεται ελαφρά χωρίς ωστόσο να εμποδίζεται η ροή του αέρα.

Η ράβδος καπνού δεν έρχεται ποτέ σε άμεση επαφή με το στοιχείο θέρμανσης, οπότε δεν υπάρχει καθόλου καύση. Αντιθέτως, το Ploom X Advanced θερμαίνει κάθε Stick εξωτερικά σε σταθερή θερμοκρασία. Αυτή η θερμότητα μετατρέπει την εμπειρία του καπνίσματος σε απόλαυση, καθώς απελευθερώνεί πλούσιο άρωμα καπνού, ανάλογα με την επιλογή του Camel Sticks που προτιμάς. 

Όλη αυτή η μοναδική τεχνολογία και μηχανική ακριβείας κατασκευάζεται με κορυφαία υλικά και διατίθεται σε ένα σχέδιο που θυμίζει βότσαλο. Κομψό και μοντέρνο, χωράει εύκολα στην παλάμη σου ή σε μία τσέπη. 

Εκεί που ο καπνός συναντά την τεχνολογία

Η καινοτόμος τεχνολογία θέρμανσης καπνού από μόνη της δεν προσφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συνδυάζεται και με άριστης ποιότητας καπνό, όπως είναι τα Camel Sticks

Μπορεί με μία πρώτη ματιά τα Camel Sticks να θυμίζουν κανονικά τσιγάρα, αλλά οι ομοιότητές τους τελειώνουν εκεί. Ειδικά σχεδιασμένα για το Ploom X Advanced περιέχουν ActivBlend, ένα μοναδικό χαρμάνι καπνού κορυφαίας ποιότητας, ποικιλιών Virgina, Burley και Oriental, συνδυασμένο με ψιλοκομμένα φύλλα καπνού για να χαρίζουν όσο το δυνατόν περισσότερο γνήσια γεύση. Από τους αγρότες που καλλιεργούν τους σπόρους έως τους τελικούς ελέγχους ποιότητας, ολόκληρη η διαδικασία παραγωγής Camel Sticks γίνεται με προσοχή, πείρα και τεχνογνωσία. 

Αυτός ο συνδυασμός τεχνολογίας και τεχνικής είναι που εγγυάται μία μοναδική γευστική εμπειρία, όποιo από τα Camel Sticks κι αν επιλέξεις .Τα Camel Sticks έχουν αυτό που ταιριάζει στο γούστο σου.

Σχεδιασμένο για να ταιριάζει στο στιλ σου

Η έκφραση του προσωπικού στιλ είναι εφικτή με το Ploom. Αποφάσισε αν η συσκευή σου θα είναι Champagne, Silver, Slate Grey ή Navy Blue και στη συνέχεια διάλεξε ανάμεσα σε 12 εντυπωσιακά χρώματα, το χρώμα που θέλεις να έχει η πρόσοψη. Κάνε τον συνδυασμό που σου ταιριάζει και πέτυχε από το κλασικό Black look μέχρι την απόλυτη έκφραση μόδας με εκρηκτικές χρωματικές αντιθέσεις. Με το Ploom όλα είναι δυνατά!

Το Ploom δεν έχει επικεντρωθεί μόνο στη μορφή και τη λειτουργία. Η εξατομίκευση της συσκευής παίζει σημαντικό ρόλο, γι 'αυτό είναι διαθέσιμη μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ, όπως θήκες μεταφοράς, μοντέρνες θήκες προστασίας, βάσεις φόρτισης, USB φορτιστές, αλλά και μοντέρνα δοχεία απόρριψης ράβδων καπνού, για να επιλέξεις αυτά που ταιριάζουν στον δικό σου τρόπο ζωής. Απόκτησε τα προϊόντα Ploom που καλύπτουν τις ανάγκες σου όπου κι αν βρίσκεσαι.

Ανακάλυψε όλα τα άρθρα

Eνημερώσου για τα τελευταία μας νέα

Είσαι άνω των 18;

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

Επιβεβαίωση
Ο ιστότοπος απευθύνεται μόνο σε ενήλικες καπνιστές και κατοίκους Ελλάδας. Τα Camel Sticks περιέχουν καπνό & νικοτίνη και προορίζονται μόνο για χρήση σε συνδυασμό με συσκευές Ploom. Αυτά τα προϊόντα δεν είναι ακίνδυνα & είναι εθιστικά.
Η χρήση του ploom.gr συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των Όρων χρήσης & της Πολιτικής απορρήτου.