CAN HEATED TOBACCO SAVE YOU MONEY?

Μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα με θερμαινόμενο καπνό;

XX:XX PM - XX XX, 20XX

Θα μου εξοικονομήσει χρήματα μια αλλαγή στην καπνική μου εμπειρία;

Εάν είσαι ενήλικος καπνιστής, τα καλά νέα είναι ότι η μετάβαση στο Ploom X Advanced θα μπορούσε να σου εξοικονομήσει χρήματα, ανάλογα με τις καπνικές σου προτιμήσεις. Και το ακόμα καλύτερο είναι ότι χάρη στη μοναδική τεχνολογία HeatFlow, θα εξακολουθείς να απολαμβάνεις την πλούσια γεύση του πραγματικού καπνού, επειδή κάθε Camel Stick περιέχει το σήμα κατατεθέν μας, ActivBlend.

Τι είναι ο θερμαινόμενος καπνός;

Ο θερμαινόμενος καπνός είναι ο σύγχρονος τρόπος για να απολαύσεις τον καπνό, χωρίς το "σύννεφο" καπνού, τη στάχτη και με λιγότερη μυρωδιά καπνού. Το σύστημα θέρμανσης καπνού HeatFlow που κρύβεται μέσα στο Ploom X Advanced αποτελεί την αιχμή των εξελίξεων στην καπνική ευχαρίστηση. Το Ploom έχει πει αντίο στην καύση χάρη στην τεχνολογία επόμενης γενιάς, HeatFlow.

Ας ρίξουμε μια ματιά στην τεχνολογία μέσα στο Ploom X Advanced

Μέσα σε κάθε Ploom X Advanced υπάρχει ένα οβάλ κύπελλο από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρη στο κενό που το περιβάλλει, θερμαίνει κάθε Camel Stick σταθερά στους 295°C – αυτή είναι η βέλτιστη θερμοκρασία για την απελευθέρωση της αυθεντικής γεύσης καπνού.

Βολικό και διαισθητικό στη χρήση, το Ploom X Advanced δεν χρειάζεται σπίρτα, αναπτήρα ή σταχτοδοχείο και λειτουργεί για μέχρι 20-23 ράβδους καπνού όταν είναι πλήρως φορτισμένο. Το ακόμα καλύτερο είναι ότι κάθε συνεδρία θέρμανσης διαρκεί έως και πέντε λεπτά και μπορείς να απολαύσεις όσες ρουφηξιές θέλεις σε κάθε συνεδρία. Και επειδή είναι φτιαγμένο από εξαρτήματα κορυφαίας ποιότητας και δεν έχει κινούμενα μέρη, το Ploom X Advanced είναι εξαιρετικά απλό να διατηρείται καθαρό όπου κι αν βρίσκεσαι - είτε απολαμβάνεις μια ήσυχη νύχτα μπροστά στην τηλεόραση είτε εργάζεσαι από το σπίτι είτε πας να συναντήσεις φίλους .

Tιμή θερμαινόμενου καπνού σε σύγκριση με το κάπνισμα

Ψάχνεις μια εναλλακτική λύση για το κάπνισμα και αναρωτιέσαι αν μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα με τον θερμαινόμενο καπνό; Μπορούμε εύκολα να σε βοηθήσουμε να βρεις την απάντηση χάρη στο Ploom X Advanced Υπολογιστή εξοικονόμησης χρημάτων από το κάπνισμα [Εισαγάγετε σύνδεσμο σε Υπολογιστή εξοικονόμησης χρημάτων από το κάπνισμα].

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απαντήσεις σε δύο ερωτήσεις. Πόσο πληρώνεις για κάθε πακέτο παραδοσιακών τσιγάρων και πόσα καπνίζεις την ημέρα; Ο Υπολογιστής εξοικονόμησης χρημάτων από το κάπνισμα θα κάνει τα υπόλοιπα, δίνοντάς σου μια γρήγορη και εύκολη σύγκριση κόστους για τον θερμαινόμενο καπνό.

Τα οφέλη του θερμαινόμενου καπνού

Δεν είναι μόνο η εξοικονόμηση χρημάτων από το κάπνισμα που οδηγεί τους ενήλικες καπνιστές στη μετάβαση στο Ploom X Advanced. Τα οφέλη του καπνίσματος έναντι του θερμαινόμενου καπνού είναι πολυάριθμα, επομένως η απάντηση στο ερώτημα ποιο είναι πιο ακριβό δεν είναι απλώς θέμα ευρώ.

Με το Ploom X Advanced μπορείς να απολαύσεις μια μοναδική εμπειρία θερμαινόμενου καπνού χωρίς τη δυσάρεστη μυρωδιά καπνού. Θα παρατηρήσεις αμέσως με το Ploom X Advanced ότι υπάρχει λιγότερη μυρωδιά στα μαλλιά και τα ρούχα σου σε σχέση με το κάπνισμα¹.

Και άλλοι επίσης θα εκτιμήσουν τις διαφορές, όπως η λιγότερη ακαταστασία - έτσι μπορείς να μείνεις ήσυχος και να απολαύσεις όλα τα κουτσομπολιά μετά το δείπνο χωρίς να χρειάζεται να φύγεις στη μέση μιας αστείας ιστορίας.

Αυτό κάνει το Ploom X Advanced μια εμπειρία θερμαινόμενου καπνού για την οποία μπορείς να χαμογελάς.

¹Βασισμένο σε αισθητηριακή δοκιμή που συγκρίνει την ένταση της οσμής του καπνού τσιγάρων και του ατμού από ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα Ploom x Advanced θερμαινόμενων ράβδων καπνού.

Ανακάλυψε όλα τα άρθρα

Eνημερώσου για τα τελευταία μας νέα

Είσαι άνω των 18;

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

Επιβεβαίωση
Ο ιστότοπος απευθύνεται μόνο σε ενήλικες καπνιστές και κατοίκους Ελλάδας. Τα Camel Sticks περιέχουν καπνό & νικοτίνη και προορίζονται μόνο για χρήση σε συνδυασμό με συσκευές Ploom. Αυτά τα προϊόντα δεν είναι ακίνδυνα & είναι εθιστικά.
Η χρήση του ploom.gr συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των Όρων χρήσης & της Πολιτικής απορρήτου.