Μπορώ να αγοράσω αξεσουάρ για το Ploom X Advanced;

Ναι. Το Ploom X Advanced σχεδιάστηκε για να το έχεις μαζί σου καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας και η ποικιλία των Ploom X Advanced αξεσουάρ δεν διαφέρει.

Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από εντυπωσιακά καλύμματα πρόσοψης, ώστε να μπορείς να εξατομικεύσεις τη συσκευή σου και να εκφράσεις τη μοναδικότητά σου. Μπορείς να προστατεύσεις τη συσκευή σου και να έχεις όλα όσα χρειάζεσαι οργανωμένα με τις υφασμάτινες ή δερμάτινες θήκες και τις θήκες μεταφοράς.

Η μεγάλη γκάμα μας σε δοχεία απόρριψης ράβδων καπνού και ράβδων καθαρισμού διευκολύνει την απόρριψη των Camel Sticks και τον καθαρισμό της συσκευής σου. Προσφέρουμε φορητό δοχείο απόρριψης ράβδων που προσαρτάται στο Camel Sticks πακέτο σου και χωράει άνετα στην All-in-1 θήκη μεταφοράς. Επιπλέον, προσφέρουμε ράβδους καθαρισμού Ploom X Advanced, που διατηρούν τη συσκευή σου πεντκάθαρη και έτοιμη για κορυφαία απόδοση.

Με τους φορτιστές και τις βάσεις συσκευών μας, μπορείς να φορτίσεις το Ploom X Advanced σου και να το έχεις εύκαιρο συγχρόνως. Προσφέρουμε φορτιστή USB-C και μετασχηματιστή για απλή επαναφόρτιση και βάση φόρτισης που διακοσμεί τον χώρο σου ενώ φορτίζει τη συσκευή σου σε όρθια θέση. 

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τη συλλογή των αξεσουάρ μας, ρίξε μια ματιά στη σελίδα Αξεσουάρ ή περιηγήσου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Είσαι άνω των 18;

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

Επιβεβαίωση
Ο ιστότοπος απευθύνεται μόνο σε ενήλικες καπνιστές και κατοίκους Ελλάδας. Τα Camel Sticks περιέχουν καπνό & νικοτίνη και προορίζονται μόνο για χρήση σε συνδυασμό με συσκευές Ploom. Αυτά τα προϊόντα δεν είναι ακίνδυνα & είναι εθιστικά.
Η χρήση του ploom.gr συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των Όρων χρήσης & της Πολιτικής απορρήτου.