Θέρμανση καπνού Vs. Άτμισμα;

Οκτ 12, 2023

Θέρμανση καπνού vs Άτμισμα

Ένα προϊόν θέρμανσης καπνού, όπως είναι το Ploom X Advanced, το οποίο χρησιμοποιεί μια πολύ ξεχωριστή τεχνολογία για να θερμαίνει τον καπνό χωρίς να τον καίει, είναι η πρώτη επιλογή για εσένα που θες να προσεγγίσεις μοντέρνα την απόλαυση του καπνίσματος. Το Ploom X Advanced σου προσφέρει πλούσια καπνική γεύση χωρίς την ενοχλητική μυρωδιά στα ρούχα και την αναπνοή σου*.

Ο σχεδιασμός του Ploom X Advanced σου επιτρέπει να διατηρήσεις το αγαπημένο σου τελετουργικό καπνίσματος, χωρίς όμως να χρειάζεσαι σπίρτα, αναπτήρες και σταχτοδοχεία. Επιπλέον σου είναι οικείο γιατί δουλεύει με τα Camel Sticks, τα οποία είναι παρασκευασμένα από αληθινό καπνό και εμφανισιακά θυμίζουν τα κλασικά τσιγάρα. 

Αντιθέτως, το ηλεκτρονικό τσιγάρο ή συσκευή ατμίσματος, καθώς είναι γνωστό και με τις δύο ονομασίες, χρησιμοποιεί ένα υγρό, το οποίο θερμαίνεται μέχρι να δημιουργήσει ατμό. Στην πραγματικότητα ο ατμός αυτός συνήθως περιέχει νικοτίνη και άλλες αρωματικές ύλες - τίποτα όμως από αυτά δεν προέρχεται από αληθινό καπνό. Η νικοτίνη είναι χημικό προϊόν και οι αρωματικές ύλες είναι οι ίδιες που χρησιμοποιούμε καθημερινά στην παρασκευή φαγητών και ποτών.

Ήδη από την άφιξη των πρώτων συσκευών ατμίσματος, υπήρξε μια τεράστια επέκταση τόσο στον τύπο όσο και στον αριθμό των προϊόντων που προσφέρονται. 

* Σύγκριση έναντι καπνίσματος τσιγάρου. Βασισμένο σε δοκιμή αισθητηριακού πίνακα συγκρίνοντας την οσμή και την ένταση του καπνού του τσιγάρου και του ατμού από αντιπροσωπευτικά δείγματα θερμαινόμενων ράβδων καπνού Camel Sticks. 

*² Όποιαδήποτε σύγκριση με το παραδοσιακά τσιγάρα ή/και ηλεκτρονικά τσιγάρα όσον αφορά την οσμή, τον καπνό, τα συστατικά κ.λπ., δεν σημαίνει ότι οι συσκευές Ploom και τα στικ καπνού Camel είναι πιο υγιεινά και/ή έχουν μειωμένο κίνδυνο για την υγεία.

Eκλεπτυσμένες καινοτομίες

Η ανάπτυξη των προϊόντων θέρμανσης καπνού, όπως αυτά που έχει δημιουργήσει το Ploom, έχει επικεντρωθεί στην καινοτόμο βελτίωση του τρόπου με τον οποίο ο σύγχρονος κόσμος απολαμβάνει την γεύση αληθινού καπνού.

Το Ploom X Advanced είναι εργονομικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει απόλυτα στην παλάμη του χεριού σου. Όταν χρησιμοποιείς το Ploom X Advanced η δυσάρεστη μυρωδιά του καπνού σε ρούχα και αναπνοή είναι αισθητά λιγότερη*. 

Επιπλέον το Ploom υπερέχει ως εναλλακτική καπνίσματος σε σχέση με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, καθώς προσφέρει μεγάλη γκάμα από Camel Sticks, για να καλύψουν όλα τα γούστα.

* Σύγκριση έναντι καπνίσματος τσιγάρου. Βασισμένο σε δοκιμή αισθητηριακού πίνακα συγκρίνοντας την οσμή και την ένταση του καπνού του τσιγάρου και του ατμού από αντιπροσωπευτικά δείγματα θερμαινόμενων ράβδων καπνού Camel Sticks. 

*² Όποιαδήποτε σύγκριση με το παραδοσιακά τσιγάρα ή/και ηλεκτρονικά τσιγάρα όσον αφορά την οσμή, τον καπνό, τα συστατικά κ.λπ., δεν σημαίνει ότι οι συσκευές Ploom και τα στικ καπνού Camel είναι πιο υγιεινά και/ή έχουν μειωμένο κίνδυνο για την υγεία.

Ανακάλυψε όλα τα άρθρα

Eνημερώσου για τα τελευταία μας νέα

Είσαι άνω των 18;

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

Επιβεβαίωση
Ο ιστότοπος απευθύνεται μόνο σε ενήλικες καπνιστές και κατοίκους Ελλάδας. Τα Camel Sticks περιέχουν καπνό & νικοτίνη και προορίζονται μόνο για χρήση σε συνδυασμό με συσκευές Ploom. Αυτά τα προϊόντα δεν είναι ακίνδυνα & είναι εθιστικά.
Η χρήση του ploom.gr συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των Όρων χρήσης & της Πολιτικής απορρήτου.