Πότε ξεκινά η απαγόρευση πώλησης προιόντων θέρμανσης καπνού με χαρακτηριστικό άρωμα ή γεύση;

Oκτ 15, 2023

Η απαγόρευση χαρακτηριστικών γεύσεων έχει τεθεί σε ισχύ στην Ελλάδα από τον Οκτώβριο του 2023, συνεπεία ευρωπαϊκής οδηγίας. Η σχετική κατ' εξουσιοδότηση ευρωπαϊκή οδηγία ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία δυνάμει σχετικής διάταξης με ισχύ από 23.10.2023

Το Ploom λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη τη νέα απαγόρευση και αναγνωρίζει τη σημασία της συμμόρφωσης με τα  σχετικά ρυθμιστικά μέτρα. Λόγω της απαγόρευσης, το Ploom προσάρμοσε τον προϊοντικό του κατάλογο. Ωστόσο, να είστε βέβαιοι ότι παραμένουμε αφοσιωμένοι στο να σας παρέχουμε μια πλούσια ποικιλία από μείγματα καπνού για να ανακαλύψετε το Camel Sticks που ταιριάζει σε εσάς.

Ποιες Camel Sticks επιλογές έχω;

Το Ploom ενδυναμώνει την προσωπική σας επιλογή προσφέροντας ένα χαρτοφυλάκιο από διάφορα μείγματα καπνού [Εισαγωγή συνδέσμου στο PMP About Sticks] για να διαλέξετε. 

 

Στο επίκεντρο της επιλογής μας παραμένει η έμφαση στον καπνό ως κεντρικό συστατικό [Εισαγωγή συνδέσμου στο PMP About Heated Tobacco]. Παραμένουμε προσηλωμένοι στην παροχή προϊόντων καπνού υψηλής ποιότητας και αυτή η δέσμευση αντικατοπτρίζεται στις διαθέσιμες επιλογές Camel sticks. Ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις σας, το Ploom συνεχίζει να παρέχει μια σειρά επιλογών Camel sticks που ευθυγραμμίζονται με το συνεχώς εξελισσόμενο ρυθμιστικό τοπίο, διασφαλίζοντας παράλληλα τη συνεχή ικανοποίησή σας.

 

Τα μείγματα καπνού με διαφορετικές εντάσεις σας δίνουν την ελευθερία να προσαρμόσετε την εμπειρία του θερμαινόμενου καπνού στις μοναδικές σας προτιμήσεις.

Αναγνωρίζουμε ότι τα μεμονωμένα γούστα ποικίλλουν και με αυτή τη σειρά, αφήνουμε τη δύναμη της επιλογής σταθερά στα χέρια σας, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε μια εμπειρία καπνού που είναι μοναδικά δική σας. 

Ανακαλύψτε τώρα όλες τις επιλογές Camel Sticks εδώ.

Ανακάλυψε όλα τα άρθρα

Eνημερώσου για τα τελευταία μας νέα

Είσαι άνω των 18;

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

Επιβεβαίωση
Ο ιστότοπος απευθύνεται μόνο σε ενήλικες καπνιστές και κατοίκους Ελλάδας. Τα Camel Sticks περιέχουν καπνό & νικοτίνη και προορίζονται μόνο για χρήση σε συνδυασμό με συσκευές Ploom. Αυτά τα προϊόντα δεν είναι ακίνδυνα & είναι εθιστικά.
Η χρήση του ploom.gr συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των Όρων χρήσης & της Πολιτικής απορρήτου.