Η ιστορία του θερμαινόμενου καπνού

Η ιστορία του θερμαινόμενου καπνού

Οκτ 12, 2023

Ο κόσμος αλλάζει με ασύλληπτη ταχύτητα.

Είναι δύσκολο να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς κινητά τηλέφωνα, Wi-Fi και μια σειρά από άλλες τεχνολογικές ανακαλύψεις που έχουν αλλάξει την καθημερινότητά σου. Η ιστορία του θερμαινόμενου καπνού μετράει ήδη περισσότερα από 50 χρόνια και δεν αποτελεί έκπληξη ότι έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη διεύρυνση των επιλογών που είναι διαθέσιμες για τους ενήλικους καπνιστές.

Τι είναι ο θερμαινόμενος καπνός;

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά τσιγάρα, τα προϊόντα του Ploom με αποκορύφωμα την καινοτόμα συσκευή Ploom X Advanced λειτουργούν με τεχνολογία θέρμανσης καπνού και όχι με καύση. 

Το κυνήγι αναζήτησης καπνίσματος χωρίς καπνό

Την τελευταία δεκαετία έχει πραγματοποιηθεί ένα άλμα προόδου στις συσκευές θέρμανσης καπνού. Στον κόσμο του Ploom στόχος είναι η μέγιστη καπνική απόλαυση. Χάρη στη μοναδικό σύστημα HeatFlow το Ploom X Advanced θερμαίνει Camel Sticks περιμετρικά χωρίς αυτά να αγγίζουν το στοιχείο θέρμανσης. Το αποτέλεσμα είναι ένα ευχάριστο άρωμα ζεστού καπνού και ελάχιστα απόβλητα, καθιστώντας το εύκολο στο καθάρισμα.

Τα Camel Sticks δημιουργούνται επίσης χρησιμοποιώντας την τελευταία μας τεχνολογία. Παρασκευασμένα από ένα χαρμάνι αληθινών φύλλων καπνού, έχουν δημιουργηθεί ειδικά για να ανταποκρίνονται στη θέρμανση και όχι στην καύση. Η ποικιλία γεύσεων Camel Sticks μεγαλώνει συνέχεια με σκοπό να συμπεριλάβει όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές που αναδεικνύουν το πλούσιο και γεμάτο άρωμα του καπνού.

Το άρθρο, "Γνώρισε το Ploom - Μια μοναδική τεχνολογία θέρμανσης καπνού"  θα σε βοηθήσει να απαντήσεις στην ερώτηση "Τι είναι ο θερμαινόμενος καπνός;" και θα σου δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την exclusive τεχνολογία που αναπτύχθηκε από το Ploom.

Ανακάλυψε όλα τα άρθρα

Eνημερώσου για τα τελευταία μας νέα

Είσαι άνω των 18;

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

Επιβεβαίωση
Ο ιστότοπος απευθύνεται μόνο σε ενήλικες καπνιστές και κατοίκους Ελλάδας. Τα Camel Sticks περιέχουν καπνό & νικοτίνη και προορίζονται μόνο για χρήση σε συνδυασμό με συσκευές Ploom. Αυτά τα προϊόντα δεν είναι ακίνδυνα & είναι εθιστικά.
Η χρήση του ploom.gr συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των Όρων χρήσης & της Πολιτικής απορρήτου.