Ανακάλυψε τα νέα Yellow & Garnet Camel Sticks

5/9/2024

Στη σειρά Camel Sticks έρχονται να προστεθούν δύο νέες προτάσεις! 

Τα Yellow Camel Sticks και τα Garnet Camel Sticks υπόσχονται να σου χαρίσουν μία μοναδική καπνική εμπειρία, όπως και κάθε μία από τις 6 επιλογές Camel Sticks που αγαπάς ήδη, Bronze, Burgundy, Tan, Gold, Silver και Αquamarine.

Yellow Camel Sticks

Τα Υellow Camel Sticks αποτελούνται από ένα απαλό,  σύνθετο και αρωματικό χαρμάνι καπνού, με φωτεινές νότες αρωμάτων.

Garnet Camel Sticks

Στην καρδιά των Garnet Camel Sticks κρύβεται ένα ήπιο, αρωματικό Virginia χαρμάνι καπνού με νότες ξύλων και λουλουδιών.

Πλούσια γεύση καπνού από την αρχή έως το τέλος

Όπως κάθε επιλογή Camel Sticks, έτσι και τα Yellow και τα Garnet Camel Sticks είναι ειδικά σχεδιασμένα αποκλειστικά για το Ploom X Advanced. Παρασκευάζονται με το χαρακτηριστικό ActivBlend του Ploom, ένα signature χαρμάνι από καπνό άριστης ποιότητας των ποικιλιών Virgina, Burley και Oriental και έχει φτιαχτεί για να ανταποκρίνεται στη θέρμανση καπνού και όχι στην καύση. Η αυθεντική γεύση που προσφέρει το ActivBlend ενισχύεται από τα ψιλοκομμένα φύλλα καπνού που εμπεριέχονται σε αυτό.

Το brand Camel, με ιστορία 111 ετών, εξελίσσεται και επανέρχεται μέσω των Camel Sticks με μία γεμάτη εμπειρία, σε 8 διαφορετικές εντάσεις, για να βρεις ακριβώς αυτή που ταιριάζει στις δικές σου προτιμήσεις.

Ανακάλυψε όλα τα άρθρα

Eνημερώσου για τα τελευταία μας νέα

Είσαι άνω των 18;

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

Επιβεβαίωση
Ο ιστότοπος απευθύνεται μόνο σε ενήλικες καπνιστές και κατοίκους Ελλάδας. Τα Camel Sticks περιέχουν καπνό & νικοτίνη και προορίζονται μόνο για χρήση σε συνδυασμό με συσκευές Ploom. Αυτά τα προϊόντα δεν είναι ακίνδυνα & είναι εθιστικά.
Η χρήση του ploom.gr συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των Όρων χρήσης & της Πολιτικής απορρήτου.