Θερμαινόμενες ράβδοι καπνού Vs. Υγρά Αναπλήρωσης

Oκτ 15, 2023

Η τεχνολογία αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε ουσιαστικά τα πάντα. Δεν είναι απροσδόκητο ότι εξελίσσεται και ο τρόπος με τον οποίο οι ενήλικες καπνιστές βιώνουν την προτίμησή τους για τον καπνό. Προϊόντα που προσφέρουν μια εμπειρία παρόμοια με το κάπνισμα και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της έρευνας και ανάπτυξης στον κόσμο του καπνού για περισσότερα από 50 χρόνια τώρα.

Ως αποτέλεσμα, υπάρχει τώρα μια πληθώρα προϊόντων για να διαλέξεις από ατμοποιητές έως θήκες καπνού και πολλά-πολλά περισσότερα. Επομένως, εάν δεν έχεις αποφασίσει ακόμη για την προτιμώμενη επιλογή σου ανάμεσα σε καπνό έναντι υγρού αναπλήρωσης ή θέρμανσης καπνού έναντι υγρών αναπλήρωσης, άσε μας να σε βοηθήσουμε με αυτόν τον εύχρηστο οδηγό με τις πιο πρόσφατες εναλλακτικές λύσεις για το κάπνισμα.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ θέρμανσης καπνού και υγρών αναπλήρωσης;

Το μόνο κοινό που έχουν οι συσκευές θέρμανσης καπνού και των ηλεκτρονικών τσιγάρων είναι ότι και τα δύο έχουν σχεδιαστεί για να σου προσφέρουν μια εναλλακτική λύση στο κάπνισμα, αλλά εκεί τελειώνουν οι ομοιότητές του.

Το Ploom είπε αντίο στην αλληλεπίδραση ανάφλεξης που σχετίζεται με τα τσιγάρα. Η μοναδική του τεχνολογία HeatFlow εγκαινίασε μια νέα εποχή με τεχνολογία που θερμαίνει τις ράβδους καπνού αντί να τις καίει. Έτσι, μπορείς τώρα να απολαύσεις αυθεντική γεύση καπνού, με λιγότερη οσμή καπνού στα ρούχα και στην αναπνοή σου*. 

Από την άλλη πλευρά, έχεις τα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Αυτά έχουν φέρει τα πάνω κάτω στην έννοια του καπνίσματος, καθώς δουλεύουν με υγρά αναπλήρωσης και δεν περιέχουν καπνό.

Το Ploom X Advanced αφήνει λιγότερη μυρωδιά στα ρούχα σας και στην αναπνοή μετά τη χρήση.*

 

* Σύγκριση έναντι καπνίσματος τσιγάρου. Βασισμένο σε δοκιμή αισθητηριακού πίνακα συγκρίνοντας την οσμή και την ένταση του καπνού του τσιγάρου και του ατμού από αντιπροσωπευτικά δείγματα θερμαινόμενων ράβδων καπνού Camel Sticks. 

*² Όποιαδήποτε σύγκριση με το παραδοσιακά τσιγάρα ή/και ηλεκτρονικά τσιγάρα όσον αφορά την οσμή, τον καπνό, τα συστατικά κ.λπ., δεν σημαίνει ότι οι συσκευές Ploom και τα στικ καπνού Camel είναι πιο υγιεινά και/ή έχουν μειωμένο κίνδυνο για την υγεία.

Τι είναι τα υγρά αναπλήρωσης;

Τα υγρά αναπλήρωσης -μερικές φορές τα αποκαλούν e-juice ή vape juice - δουλεύουν με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Περιλαμβάνουν συστατικά όπως φυτική γλυκερίνη, προπυλενογλυκόλη και αρωματικές ουσίες.

Αυτό που έχουν κοινό όλα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι ένας ατμοποιητής, που περιέχει μια πηγή θερμότητας και ένα δοχείο που μπαίνει το υγρό αναπλήρωσης. Με ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, όταν εισπνέεις, το υγρό θερμαίνεται στους 100°C περίπου και δημιουργείται ο ατμός που εισπνέετε – αυτή η διαδικασία επινόησε τον γνωστό πλέον όρο, άτμισμα.

Και τι είναι οι ράβδοι καπνού Camel Sticks;

Τα Camel Sticks είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα για το Ploom. Κάθε βήμα, από τον σπόρο μέχρι τη ράβδο καπνού, έχει σχεδιαστεί για να σου προσφέρει μια μοντέρνα εμπειρία καπνικής γεύσης.

Θα δεις τη διαφορά όταν βάλεις ένα Camel Stick στο Ploom X Advanced σου. Με το πάτημα ενός κουμπιού, η μοναδική τεχνολογία HeatFlow θερμαίνει το στικ στους 320°C για να ξεκλειδώσει την πραγματική γεύση καπνού από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Επιτέλους μπορείς να απολαύσεις την αγαπημένη σου καπνική εμπειρία γνωρίζοντας ότι δε θα μυρίζουν άσχημα τα ρούχα ή η αναπνοή σου*.

Το Ploom X Advanced αφήνει λιγότερη μυρωδιά στα ρούχα σου και στην αναπνοή μετά τη χρήση.*

* Σύγκριση έναντι καπνίσματος τσιγάρου. Βασισμένο σε δοκιμή αισθητηριακού πίνακα συγκρίνοντας την οσμή και την ένταση του καπνού του τσιγάρου και του ατμού από αντιπροσωπευτικά δείγματα θερμαινόμενων ράβδων καπνού Camel Sticks. 

*² Όποιαδήποτε σύγκριση με το παραδοσιακά τσιγάρα ή/και ηλεκτρονικά τσιγάρα όσον αφορά την οσμή, τον καπνό, τα συστατικά κ.λπ., δεν σημαίνει ότι οι συσκευές Ploom και τα στικ καπνού Camel είναι πιο υγιεινά και/ή έχουν μειωμένο κίνδυνο για την υγεία.

Η ποικιλία επιλογών των ράβδων καπνού Camel Sticks

Η υπογραφή μας ActivBlend, με έξτρα ψιλοκομμένα φύλλα καπνού, δημιουργήθηκε ειδικά για να δουλεύει με την καινοτόμο τεχνολογία HeatFlow στο Ploom X Advanced. Και το αποτέλεσμα είναι μία εξαιρετική γεύση καπνού.

Υπάρχουν διακριτές αισθήσεις καπνικής γεύσης στην ποικιλία των Camel Sticks. Μπορείς να ανακαλύψεις εδώ την αγαπημένη σου ή να τις συνδυάσεις για να ταιριάζει στη διάθεσή σου

Ανακάλυψε όλα τα άρθρα

Eνημερώσου για τα τελευταία μας νέα

Είσαι άνω των 18;

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

Επιβεβαίωση
Ο ιστότοπος απευθύνεται μόνο σε ενήλικες καπνιστές και κατοίκους Ελλάδας. Τα Camel Sticks περιέχουν καπνό & νικοτίνη και προορίζονται μόνο για χρήση σε συνδυασμό με συσκευές Ploom. Αυτά τα προϊόντα δεν είναι ακίνδυνα & είναι εθιστικά.
Η χρήση του ploom.gr συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των Όρων χρήσης & της Πολιτικής απορρήτου.