Θερμαινόμενος καπνός, ο ασφαλής τρόπος να απολαύσεις τα τελετουργικά του καπνίσματος

XX:XX PM - XX XX, 20XX

Αναδημιουργώντας τα αγαπημένα σου τελετουργικά καπνίσματος με θερμαινόμενο καπνό

Χάρη στο Ploom X Advanced, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να χαμογελούν οι ενήλικες καπνιστές που τους αρέσει το κάπνισμα στο σπίτι . Φαντάσου την ευχαρίστηση να μπορείς να απολαύσεις τις αγαπημένες σου τελετουργίες καπνίσματος στο σπίτι, αλλά με έναν πιο σύγχρονο και συνετό τρόπο.

Ο θερμαινόμενος καπνός Ploom λειτουργεί με τα Camel sticks. Μπορεί να φαίνονται και να έχουν την αίσθηση του τσιγάρου, αλλά δεν είναι. Όταν χρησιμοποιούνται, τα προϊόντα θερμαινόμενου καπνού παράγουν έναν καπνικό ατμό με ένα διακριτικό άρωμα καπνού, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καπνός ή στάχτη, ενώ παράγουν και λιγότερη μυρωδιά καπνού¹

Αυτό είναι δυνατό λόγω της μοναδικής τεχνολογίας HeatFlow μέσα σε κάθε Ploom x Advanced, που θερμαίνει το Camel Stick στους 295°C, αλλά δεν το καίει. Έτσι, μπορείς να απολαύσεις την αυθεντική γεύση καπνού χωρίς τον καπνό.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να απολαύσεις όλες τις συνήθεις ρουτίνες καπνίσματος στο σπίτι σε ένα περιβάλλον χωρίς καπνό. Φαντάσου να μην χρειάζεσαι πια αποσμητικό υφασμάτων για τον καναπέ όταν έχεις οργανώσει μεσοβδόμαδα μια βραδιά με φίλους. Με το Ploom X Advanced, μπορείς να απολαύσεις τόσο την καπνική σου συνήθεια όσο την γνώση ότι δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στους άλλους γύρω σου.

Θα μπορείς να φιλάς τους κοντινούς και αγαπημένους σου με αυτοπεποίθηση, επειδή μετά τη χρήση του Ploom X Advanced υπάρχει λιγότερη μυρωδιά στην αναπνοή σου και λιγότερη μυρωδιά καπνού στα ρούχα σου¹.

Άλλαξε οριστικά την καπνική σου συνήθεια!

Από το πρωινό σου τσάι με την αγαπημένη σου κούπα μέχρι τα δέκα λεπτά διαλογισμού, είναι εκείνες οι μικρές καθημερινές συνήθειες στη ζωή μας που μας που φέρνουν στιγμές ευχαρίστησης.

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να καπνίσεις; Είσαι από εκείνους που ξυπνάνε πρωί και η πρωινή τους ρουτίνα εμπεριέχει λίγο χρόνο με τον εαυτό τους στην κουζίνα; Απορροφάσαι στα τελετουργικά του καπνίσματος κατά τη διάρκεια της μετακίνησης με το αυτοκίνητο ή όταν συναντάς συναδέλφους για έναν καφέ- η στιγμή για να απολαύσεις τον καπνό είναι μια επιλογή τόσο ξεχωριστή όσο και εσύ.

Με το Ploom X Advanced μπορείς να απολαύσεις την εμπειρία θερμαινόμενου καπνού χαρούμενος, γνωρίζοντας ότι είναι λιγότερο ενοχλητικό στους γύρω σου. Αυτή είναι μια επιλογή που μπορεί να κάνει τη διαφορά αν εργάζεσαι από το σπίτι.

Με τον θερμαινόμενο καπνό μπορείς να απολαύσεις τα οφέλη ενός σπιτιού χωρίς την ενοχλητική αίσθηση του καπνού.

Όποια κι αν επιφυλάσσει η μέρα σου και όπου κι αν σε πάει, πάρε μαζί σου το Ploom X Advanced. Την επόμενη φορά που θα θελήσεις να παραδοθείς στις συνηθισμένες τελετουργίες καπνίσματος, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς οτι ενοχλείς τους ανθρώπους γύρω σου.

Φαντάσου την ευχαρίστηση να απολαμβάνεις την καπνιστική σου συνήθεια σε εσωτερικούς χώρους όλο τον χρόνο και τη δυνατότητα να πεις αντίο στο σταχτοδοχείο σου. Δεν χρειάζεται να αφήσεις μια συζήτηση στη μέση ή να ανοίξεις ένα παράθυρο για να διατηρήσεις το σαλόνι φρέσκο όταν έχει παγωνιά έξω.

Το Ploom X Advanced αφορά την ευκολία - για εσένα και τους άλλους. Για να μην αναφέρουμε λιγότερους ορατές λεκέδες στους τοίχους και τις οροφές³.

Μάθε περισσότερα σχετικά με την τεχνολογία θερμαινόμενου καπνού διαβάζοντας το blog μας Γνώρισε το Ploom X Advanced-μια μοναδική τεχνολογία θερμαινόμενου καπνού. 

¹ Βασισμένο σε αισθητηριακή δοκιμή που συγκρίνει την ένταση της οσμής του καπνού τσιγάρων και του ατμού από ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα Ploom X Advanced θερμαινόμενων ράβδων καπνού.

²  Σύγκριση εναντίον καπνίσματος. Η χρώση ταπετσαρίας μετά την έκθεση σε mainstream ploom x Advanced Vapor (RTC3, MMC10 ή BFC14) ήταν σημαντικά χαμηλότερη σε σύγκριση με εκείνη μετά την έκθεση στον κύριο καπνό από το τσιγάρο αναφοράς του Κεντάκυ (1R6F) υπό την κατάσταση δοκιμής.

SRA Science Studies που διεξήχθησαν στο Ploom 3.0 με το Ploom 3.0 stick (μη μεταλλοποιημένο CP).  

Ανακάλυψε όλα τα άρθρα

Eνημερώσου για τα τελευταία μας νέα

Είσαι άνω των 18;

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο.

Επιβεβαίωση
Ο ιστότοπος απευθύνεται μόνο σε ενήλικες καπνιστές και κατοίκους Ελλάδας. Τα Camel Sticks περιέχουν καπνό & νικοτίνη και προορίζονται μόνο για χρήση σε συνδυασμό με συσκευές Ploom. Αυτά τα προϊόντα δεν είναι ακίνδυνα & είναι εθιστικά.
Η χρήση του ploom.gr συνεπάγεται την πλήρη αποδοχή των Όρων χρήσης & της Πολιτικής απορρήτου.